Lou Lou's Vintage Fair

Förra helgen så tog jag med mig ett gäng klänningar och lite tyger till min första stora Vintage fair. Det var den första fina lördagen den här våren så många valde att sitta i parkerna eller åka till stranden vilket märktes då det inte var så mycket folk som dök upp men det var kul och definitivt lärorikt. Såhär såg det ut för min del:
Jag och Rachel var pepp! Corwin och Rae hjälpte mig med att skriva ner allt som såldes och det var skönt att kunna lämna bordet och kika runt lite själv, fyndade inget (fick inte).
Min klädstång, lite gamla grejjer, mest handsytt.
Moonrise kingdom klänningen finns fortfarande kvar.
Taket i the passenger shed är så fint.
Så mycket!
Tjusig brudklänning som ingen fick med sig hem :(
Fina vintage tyger jag inte har råd att köpa men väldigt gärna skulle vilja sy några fina sommar klänningar av!

Sypeppen #20

Jag har ju varit lite tråkig och inte uppdaterat så mycket här på senaste tiden men jag har sytt en massa! Den 17e maj så ska jag nämligen sälja klänningar och kjolar som jag sytt på Lou Lou's Vintaga fair och peppar och syr så mycket jag bara kan. Tänkte visa två klänningar som jag är rätt nöjd med. Jag klippte sönder en av mina gamla favorit klänningar för att få till mönstret och tänkte kanske sy några till i andra tyger för att dem går rätt snabbt att klippa ut vilket är det jag tycker tar mest tid!
 
Var med du också, mer info om Sypeppen är hittar du hos Fredrika på vinden!
 
 
Tyg från röda korset i Sverige och en marknad i Bristol.

RSS 2.0