sommar

Prästkrage klänning; tunn och fin bomull, dold dragkedja i sidan, underkjol med en 15 cm lång tyllkant och fina veck i halsringningen. Storlek 36/38 Såld
Svart/vit smårandig klänning; fullcirkel kjol, resårband i midjan, djupt urringad i ryggen med en vit krage och dold dragkedja, 3/4 långa ärmar i 100% bomull. Storlek 36/38; 250 kronor plus frakt.
Naturfärgad bomullsblus; Med en tunn krage, fållad förhand, en fint spetsbård som sträcker sig runt hela blusen samt vida ärmar. Storlek S/M, 200 kronor plus frakt.
Fler bilder eller frågor? släng in en kommentar eller mejla mig på: kjolhelaveckan@gmail.com

broken hearted

60'tals inspirerad klänning med handmålat brustet hjärta tryck med sydd inramning. Figursydd, urringad rygg och dolda kanter sydda förhand, unik och gjord i grov men mjuk bomullsblandning. 250 kr plus frakt.
storlek: 36/38
Mått:
rygglängd: från urringning till fåll 52,5 cm
stussvidd: ca 98 cm
övervidd: ca 91 cm
midjevidd: ca 83 cm
Vid intresse mejla mig på:
kjolhelaveckan@gmail.com

en klädställning full

I söndags så var jag i en kyrkhall och satte upp en klädställning med mina egna verk för försäljning. Tyvärr så var det inte så många som kikade förbi, men det var en upplevelse i alla fall.
Såhär såg det ut på min klädstång, lite gammalt, lite nytt men mest egen sytt!
Bästa Rachel höll mig sällskap och bjöd på söta cupcakes!
Även hon är kreativ och sålde sina fina broscher.
Våra pojkar stannade en liten stund och vid fyra tiden gav alla upp och packade ner. Nu så ska jag ta en massa foton och slänga upp på folksy.com!

tjuvkik

På söndag så har jag ett bord och en hängare ganska centralt i Bristol, där ska jag sälja "skirt all week" utanför bloggen för första gången!
Jag har en massa nytt och några halvfärdiga plagg, det har blivit en hel del nu på senaste tiden. Tyvärr så säljer det inte så värst här, kanske för att jag inte är så aktiv. Jag kommer dock att öppna en webshop där köpare från all världens hörn är välkomna! Tänkte att jag kunde bjuda på ännu lite mer tjuvkik!
Viva la sommar!
Här är mitt halvhjärtade försök till att reklama...
Glad torsdag!

engelsk konfekt

Smygkik...
Jag hittade det här fina tyget här om dagen och det känns på riktigt som att jag arbetar med sötsaker. Ett stycke bustier överdel.

lila gingham

Nu så är jag på gång må ni tro, jag har sytt en himla massa fint som jag tänkt börja sälja!


ett smakprov(100% bomull/strl.36/270 kr+frakt)

Jag kommer snart att bjuda på mer!
Om någon ar intresserad av klänningen ovan, mejla mig på:
kjolhelaveckan@gmail.com och håll tummarna för sommarsol!

RSS 2.0