Dear Suzy,

Jag är ledsen för långt uppehåll, jag har en massa saker i huvudet men har lite svårt att dela upp mig själv och faktiskt ta tag i en sak i taget. Jag tänkte i alla fall passa på att visa en av dem nya klänningarna från min shop: http://folksy.com/shops/skirtallweek
 
Jag har letat efter ett gult tyg sedan jag såg trailern för Moonrise Kingdom och efter att jag sett filmen så var jag tvungen att sy något. Jag har nästan gått och köpt mig ett par kikare och tänkt länge att jag kanske ska göra mig ett par insekt örhängen, fast av leksaksbaggar i plast då. Kjoltyg går dock alltid först på listan.


 
 
Jag bestämde mig tillslut för ett lätt citrongult bomullstyg med tryckt blommönster i som tyvärr är lite svåra att få med på foto, man får plats med toppen på lillfingret i blombladen, jag tycker att det är en fin detalj.
Jag tog det första fotot precis innan jag gjort färdigt klänningen. Knappen i ryggen och resåbandet i midjan lades till och så vips var den klar! Jag sydde även en i underkjol då tyget är ganska tunt. Klänningen knäpps igen med en liten knapp i nacken och så är det ett nyckelhål ner till dragkedjan. Kragen och manchetter i vit bomull.
 
 
 
Se filmen om ni inte gjort det än!

RSS 2.0