fred och kärlek


peaceandlove-08

Jag åker med tre pojkar till Borlänge och ser om det är liv. Sedan fortsätter vi ut på vägarna och ser hur långt pengarna räcker, här blir det då lite tomt. Efter det ska jag till en stuga i skogens slut och där ska det sys. ses då!

såld

Grattis Linn! Du får ett fint paket på posten inom kort!

jorden runt

jag vill ju ut och resa


kjolhelaveckan: auktion

Jag tänkte att jag skulle auktionera ut den här klänningen till högst bjudande. Om du är intresserad så släng in ett bud i kommentarsfältet. Skriv även med din mailadress. Fri frakt!
Utgångspris: 250 kronor slutdatum 29 juni.
Mörkblå klänning i 100% bomull med vita prickar, vit krage och bubbligt kantband vid fickor samt kjolfåll. Puffärmar med resårband. Öppnas och stängs i nacken med dragkedja. Storlek 36.


Lycka till!

blomma hit

Ikväll så kommer jag garanterat att ha blommor i håret och hoppa över gärdsgårdar för att samla sju olika sorters blommor. Minns ju aldrig vad jag drömmer om men det är sak samma. Nu ska jag ut för att njuta och bara vara glad på denna dag som är den mest somriga dagen av alla!

båthamnen


Igår så var jag vid vattnet hela dagen, kvällen och natten. Det började med att jag försökte lära mig dyka i ån, sedan satt jag på en brygga och drack vin med kalle och några killar och sedan bar det iväg till hamnkrogen. Natten slutade med smygbad i simhallens utomhuspool. Jag hann knappt torka mellan varven tror jag!

se där

Jag har minsann fått bär! Det har dock varit lite väl soligt för dem stackars smultronblommorna som tröttnat på att stå på taket. Krukan har fått flytta in och jag kunde inte hålla mig från att tjuvsmaka. Smultron luktar så himla gott

petit pois


Jag har i min frånvaro sytt klart den här ärtgröna klänningen som ser lite mindre knölig ut på riktigt än vad den gör på bild.

projekt

Sådant som ligger på hög och väntar på att få kragar, knappar och fållar.

kalasmiddag

såhär blev klänningen
Igår tog alla studenten här i trakten och det var kul att få återse så många fina vänner. Aina bjöd på middag då hon fyller tjugo på tisdag och jag kom dit hungrig i magen och med en kladdkaka som slängts ihop i sista stund. Sedan så stod vi ute i regnet för att få komma in och dansa hela morgonen. Grattis i förskott igen fina fröken.
Söt Aina

där det finns blå rosor

Igår hittade jag ett tyg som jag genast förälskade mig i och som fick bli en klänning på en gång. Jag ska snart till skogen i dalarna för att lata bland hästar och hundar. Och mamma. Svänga omkring i enarmad klänning med blå rosor ska jag på lördag då min fina vän Aina fyller tjugo. Det får bli fler bilder på klänningen då!
Jag håller på med ett hårband med blommor också, tänkte visa hur jag gör om det skulle intressera någon därute i cyberspace?

love potionJag tycker bilderna ovan är riktigt charmiga och så tänker jag på hur ofta jag lekte häxa som liten. Kika in reklamfilmen via länken nedanför så förstår du magitemat lite bättre. En annan tjusig magifilm är spell.

Bilder

kors och tvärs

Jag hittade tyg för en tia och fick ihop en klänning med ränder åt olika håll. Fyndigt ? Jag sydde den till min födelsedag som skulle firas i Paris-09 och sen dess får den kallas för Parisklänningen.

smultronställe

Min karl har dem finaste fräknarna jag vet och sedan har jag gått och blivit med smultron. Dem bor i en kruka på taket och jag hoppas att dem får bär snart.

barfota

Äppelträdsblom och skymning.

RSS 2.0