som en detektiv

Låt julklapps letandet börja!

tre ting

Snart så ska väskorna packas och då finns verkligen inte plats for överflöd. Jag har tre fina klänningar här som värmer hjärtat men som inte används, så jag letar nytt hem till dem. Har du plats?
(Frakten är inräknad i priset och det ska inte ta mer an en vecka att skicka ifrån UK)
Svart polyesterklänning med prickar och fina detaljer som skira puffarmar med knäppning, långt band att knyta rosett i ryggen och söt urringning fram. Använd en gång. Dold dragkedja i sidan, kjollängd från midjan ca 50 cm. Från Asos i normal strl:10 (36)
200 kronor
Gammelrosa klänning i polyester med vida armar, söt krage och fin ryggknäppning.
Använd ett fåtal gånger. Från TFNC London i modell:Gemma, strl: S (36/38)
250 kronor
Mörkblå, monstrad tunika/klänning med söt krage och dragkedja i ryggen.
I helt nytt skick från New look strl: 10 (36)
120 kronor

Vid frågor eller intresse, släng iväg ett mejl till: kjolhelaveckan@gmail.com

Deliriums party

Idag tog vi som vanligt in posten med tomt hopp men både jag och Annabel fick varsin överaskning! underbara vardagsting i form av kartongpaket och lila kuvert. Annabel fick ett tackkort med hästar på från sin vän Rosie och jag fick finaste boken av bästa Corwin!
Jag tror att mitt hjärta slog några extra slag när jag stötte på en liten reklam for denna "endless little storybook" av Jill Thompson någon gång i början av oktober. Sedan dess har jag lyckats glömma bort den och hade jag inte fått den hade jag säkert aldrig kommit ihåg att leta efter den, men snällaste pojken hittade den visst och lyckan är gjord!
Den är så himla detaljrik och färgglad och alldeles, alldeles underbar!

sparklers

eller tomtebloss på svenska.

gräddvitt


Jag har en massa saker på gång samtidigt och som alltid när jag ska sy så börjar jag med något mer, när jag ändå håller på och klipper. Här är iallafall två gräddvita plagg med spets(från Buttermarket marknaden i Bury)som nästan känns helt klara!

RSS 2.0