från fyra saker till tre

Jag hade en tanke om fyra saker som jag skulle skriva ner, men så glömde jag bort en och logiskt nog så bjudar jag därför endast på tre... Jag köpte en klänning på en marknad i Paris som jag tänkt sy om lite, den är väldigt lång och axelbanden är lite trötta i elastitet så därför ska den trimmas.
klänning innan saxen

Inspirationen till klänningens modifiering kan vara lite i marie antionettes anda, idag så blev jag klar med denna vattenfärgs teckning och känner mig ganska nöjd för en gångs skull!
Så var det ju en tredje också, jag har ett par skor som inte passar och bara använts lite smått. Strl.37 från asos, mejla mig om du vill veta mer och saknar ett par vita platåsneakers i din garderob: kjolhelaveckan@gmail.com
Sålda!

april månad

Idag så fick jag äntligen mitt national insurance number så nu har jag börjat skicka ut en mängd mejl med hopp om att hitta något arbete. Jag syr en himla massa så att jag kan få jobb som sömmerska i någon av alla brudbutiker som finns härikring. Har några potentiella studentklänningar som jag tänkte kunde hamna här också, håll utkik!
I slutet av mars så hängde jag med två fina tjejer till Glastonbury och tittade i second hand butiker och annat. Allt i hela byn var väldigt hippie inspirerat, det var mysigt.
fina prylar
Sedan över påsken så åkte vi till fina Devon och firade, det var tänkt att alla skulle campa på gården men det var alldeles för kallt. Tipin och ett tält  fick åka upp ändå!
Lugna vägar som inte var lugna så länge till...
Bam! långprommenader bland får och vattenpölar.
Ipad maraton; Drawsomething in our hearts.
Kai, Corwin, Connor och Helen!
Nobody Inn puben
varmt och gott.
Dagen efter det åkte vi ut till skogen på Go ape!äventyr, det var lite läskigt i början men när man vant sig att säkra allt så var det otroligt kul!
Långprommenader och trädfantaster.
upp och ner.
Agsie
Hopp!
Flick
Svindel!
Sista dagen så bygde alla en mur på stranden och jag hade sand i hela håret och blev sjuk(jag vägrar tro att man kan äta för mycket choklad) men utöver det så var det bara bra! Hoppas att du hade en bra påsk du med!

paint

Jag är så himla nöjd att jag nu har en dator som tillåter mig leka med paint! Jag får panik varje gång jag råkar öppna photoshop.
När jag och Corwin besökte Louvren så tittade vi lite snabbt på Mona Lisa och sedan sprang vi runt bakom hennes vägg för att se vilken tavla som hängde där. Inget jag längre kan minnas...

RSS 2.0