rött och blått

Något jag syddde för några år sedan och som två fina vänner bar upp så fint!

Tack Aina och Matilda!

till salu: Skor

Mer info? frågor? intreserad? maila mig på : kjolhelaveckan@gmail.comNätta skor från wedins köpta 2ndhand, strl:36 50 kronor+fraktTighta skinnskor med dekorativ knapp, från Italien, strl:35/36 100 kronor+fraktsåldaMinnetonkas från Din sko, strl:liten 38:a 100 kronor+fraktSköna rågummiklackar med avtagbart band, från Din sko, strl: 36 50 kronor+fraktGula lackpumps med T-slejf och prickiga band, X-it, strl: 37 100 kronor+fraktsålda


fina Hera

Min envisa, skolösa och alldeles underbara Hera letar nytt hem och jag saknar henne redan så mycket. På kvällarna sitter jag i hennes box medan hon äter hö och nafsar i mitt hår. Jag rider alltid barbacka och har tack vare Hera numera en fantastisk balans eftersom hon helst hoppar över diken och viker undan för vattenpölar. Går det sakta framför rider hon om och lägger i nästa växel. Då hänger jag i manen för glatta livet. Fast det känns verkligen att man lever. Fina Hera.

Simone

Jag vill minnas ett ljushårigt yrväder som alltid var glad och kände till nästan allt och alla. Som var så mycket modigare än mig. En barndomsvän från de åren då man går ifrån att vara barn till att nästan vara tonåring. Då man byter drömmen om en egen ponny till att vilja hålla pojkars händer. Flera hundra gram marabou choklad, snötrassel i håret på vintern, sandkorn på sommaren, cyklar och skratt.
Jag är så ledsen för din familj som nu saknar ännu en vacker själ. Ditt jordliv blev alldeles för kort. Jag önskar dig all världens frid min vän.

flygplanJag och mor satte oss i varsin flygstol och sedan en vecka tillbaka har jag kunnat gå på solenergi. Från gul sol möttes jag idag av gula träd hemma i dalarnas skogar. Turkiskt te har varit fantastiskt men nu är jag här igen

RSS 2.0