Sypeppen sjutton

Här är två klänningar som jag lyckats ta tag i och sytt klart. Jag har inte hunnit stryka än och tyvärr så vill min kamera och dator inte samarbeta så dessa blurriga photobooth bilder är det jag har att bjuda på. Kika in hos Fredrika på vinden för ännu mer pepp!
 
Blårutig klänning med svart sammetsband urringad rygg. (tyg från gardin)
 
Chiffongklänning med katter, man kan inte se det så bra men det är en rosett i nacken.

Kommentarer
Postat av: Johannas Retro

Superfina, duktig du är! Önskar jag också kunde sy!

Svar: Åh, tack! Kräver lite tålamod bara ;)
kjolhelaveckan.blogg.se

2013-12-19 @ 14:33:18
URL: http://johannasretro.com
Postat av: Siri Andersdotter

Älskar det!! Helt underbar passform på kattklänningen, (självklart den rutiga också!), bara det att jag har längtat efter att göra en klänning precis så där ett tag, eftersom jag vet att det är så gosigt och mycket användbart med lösa klänningar. Superfint!
tack för inspirationen :) kram!

Svar: Tack, vad kul att du blev inspirerad! Lycka till och jag hoppas att du hojtar till om du får någon bild på resultatet :) xx
kjolhelaveckan.blogg.se

2013-12-19 @ 17:51:07
URL: http://siriklara.blogg.se/
Postat av: Alice

Vilka fina klänningar, vad har du använt för mönster till katt-klänningen? Letar nämligen efter bra klänningsmönster, var kan man hitta dem?

Svar: Åh Alice, det finns många olika sätt att hitta mönster, jag skulle kika i min lokala tygbutik om dem har några mönsterkataloger som New look, simplicity eller McCalls. Second hand finns det många vintage eller kika online? Kattklänningen är en variant av detta mönster: http://www.simplicity.com/p-7446-misses-miss-petite-dresses-cynthia-rowley-collection.aspx
kjolhelaveckan.blogg.se

2013-12-25 @ 22:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0